Header image header image 2  
En traditionell kinesisk massagestudio

 
 
Referenser

 

En kvinna sa till mig att hon hade akut ont i magen och åkte till sjukhuset , hon väntade i 7 timmar i väntrummet tills doktorn kom. En dag hade hon plötsligt ont i magen igen, jag masserade hennes speciella punkter, i ungefär 10 minuter sedan var allt borta.

En kvinna som är konstnär hade ont i nacken i flera år och medicinen fungerade inte, hon kom till mig och efter tre dagar hon var glad och sa att det är fantastiskt värken är borta.

En vän han hade feber, kunde inte arbeta och stannade hemma, jag masserade honom i två dagar och han är frisk .

En man hade hostat några dagar och efter massagen blev effekten mycket bra.

En kvinna hade cancer och hade ont i hela koppen, hon sov dåligt och efter massagen kunde hon sova från kl 22.00 till andra dagen kl 9.00 eller 10.00 på morgonen.

Förkyld, feber, diarre, hosta, ont i huvudet, i ryggen, i knän, i fötter mm. om du kommer till mig förr desto bättre bara massage inga mediciner och inga injektioner.

Jag använder sällan mediciner, personer som äter mycket medicin under lång tid det är lätt att skada lever och njure,min behandling är att behandla en speciell massage som skickar signaler till hjärnan,den är som en dator den kommer automatiskt att reparera fysiska problem. En massagebehandling, en eller två gånger per månad och kroppen kommer att må mycket bättre.

Det är bättre att komma sent än inte komma alls.  

Referenser